Sinds maart 2015 is Peter Kann onze dirigent en arrangeur

Peter is een ervaren musicus en heeft ruimschoots zijn sporen verdiend in

de muziek-en theaterwereld. Peter werkt zowel in het beroeps- als in het amateurcircuit. Van 1981-1986 studeerde hij aan het Koninklijke Conservatorium te Den Haag.

Na een aantal jaren kreeg zijn muzikale leven een andere wending door een opdracht voor toneelmuziek bij een semi-professionele theatergroep.

Deze discipline heeft hem nooit meer losgelaten. Sinds 1986 werkt hij mee aan een groot aantal muziektheaterproducties in verschillende functies.

Grotendeels als muzikaal leider, daarbij ook als pianist/repetitor, zangcoach, bandleider/dirigent. Peter zijn wiegje stond in Canada en hij is dan ook native speaker Engels, wat de uitspraak van ons koor zeker ten goede komt. 

 

www.peterkann.nl

 

Wij hebben van 2011 tot en met begin 2015 prettig samengewerkt met Chris Hermans. Chris is bij ons begonnen als leerling van de pop-academie, hij heeft bij ons ook zijn stage voltooid.  

We hebben erg veel aan hem te danken. Helaas heeft Chris besloten dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging, Hij wil zich onder andere wat meer gaan toeleggen op het zingen in zijn eigen band. Wij wensen jou het allerbeste toe.