Tien Jaar 7th Street Pop & Rockoor

Het seizoen van 2018-2019 zal de boeken in gaan als een spannend seizoen voor 7th Street!. We zijn opgericht in september 2009 dus in 2019 bestaan we  10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Ter ere van dit 10-jarig jubileum geeft 7th Street op 14 september 2019 dan ook een spetterend jubileumconcert ” Evolution of Rock”.

We zullen nummers ten gehore brengen vanaf de sixties tot op heden. Met hart en ziel gaan we de komende maanden werken aan nieuw repertoire, maar ook nummers uit ons historisch archief worden afgestoft en opgefrist om opnieuw ten gehore te brengen.

 

In 2014 bestond ons 7th Street Pop & Rock koor alweer 5 jaar!!

 

Ter ere hiervan hebben wij een programma samengesteld waarmee wij samen met ons publiek een reis maakten door de afgelopen 5 jaar. Een woelige reis met veel ups maar er bestaan natuurlijk geen ups zonder downs..

Het eerste deel van de avond bestond uit ons verhaal, gelardeerd met muziek en zang. Onze vrienden van Popkoor O-Jee hebben net voor de pauze nog een miniconcertje van 20 minuten verzorgd.

Na de pauze gingen we écht los, en trakteerden we het publiek op een dynamisch concert waar wij een groot deel van ons repertoire ten gehore brachten.

Wij sloten de avond feestelijk af met een bruisende After Party, waar iedereen van harte voor uitgenodigd was.

Wij hieven hier het glas op de volgende 5 jaar van dit fantastische koor.

De muziek op deze After Party werd verzorgd worden door:

Jan Moret met zijn Swingende Discoshow ‘Swings’!!

 

Het geheel vond plaats in Partycentrum 'De Lockhorst' in Sliedrecht.

 

 

 

Hieronder een kleine impressie van deze geweldige dag