Oud en Nieuws

Met alweer het einde van 2020 in zicht kijken we terug op een wel heel bijzonder koorjaar.

Een jaar met maar één optreden, namelijk op 18 januari 2020 in Paradiso.

Wel hebben we in de zomermaanden nog kunnen repeteren.

We missen het samen zingen ontzettend, en natuurlijk hebben we elkaar via de zoom meetings gesproken en kunnen oefenen maar dat is toch heel wat anders dan fysiek.

Wat we ook missen is de normaal gesproken drukke december maand die bol staat van optredens en gezelligheid. En dit jaar ons kerstfestival dat niet door kon gaan.

We hopen dat in het nieuwe jaar alles weer snel enigszins normaal wordt.

Het bestuur, de dirigent en de leden van 7th Street Pop en Rockkoor wenst u allen hele prettige kerstdagen en vooral een gezond en muzikaal 2021 toe.

Wij hopen u in 2021 op een van onze concerten te mogen ontmoeten.

Orgineel website.png
14 september 2019
10 jaar 7th Street Pop & Rockkoor

Het seizoen van 2018-2019 gaat de boeken in als een spannend seizoen voor

7th Street!. We zijn opgericht in september 2009 dus in september 2019 bestonden we 10 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ter ere van dit

10-jarig jubileum heeft 7th Street op 14 september 2019 dan ook een spetterend jubileumconcert ” Evolution of Rock” gegeven.

We hebben nummers ten gehore gebracht vanaf de sixties tot op heden. Met hart en ziel hebben we het afgelopen jaar gewerkt aan nieuw repertoire, maar ook nummers uit ons historisch archief werden afgestoft en opgefrist om opnieuw ten gehore te brengen.

1e set 1.jpg

,

2e set.jpg
3e set 1.jpg
Flashmob W.C. Keizerswaard

Op 11 maart 2017 verrasten wij het winkelend publiek in winkelcentrum Keizerswaard met een muzikale Flashmob... 

Cultuurprijs IJsselmonde

IJsselmonde looft jaarlijks de Cultuurprijs uit, en dit jaar behoorden wij tot één van de vijf genomineerden hiervoor. 

Donderdag 11 februari mochten wij samen met de andere vier genomineerden ons idee, het organiseren van een Korenfestival in het Islemunda Theater, pitchen in datzelfde Islemunda Theater.

Er is keihard geoefend om op deze avond iets moois neer te zetten, en dat is gelukt, we wonnen de tweede prijs! IJsselmonde had dan ook de primeur van ons nieuwste nummer: "Sweet child o'mine.

Dit betekent dus dat er daadwerkelijk in september een korenfestival gaat plaatsvinden, door ons georganiseerd, met medewerking van verschillende koren uit de regio. Het prijzengeld behorende bij deze prijs zal ons hier zéker bij van pas komen

Wij zijn van plan hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken, want IJsselmonde kan best een culturele activiteit zoals deze gebruiken vinden wij.

Hou deze site én onze Facebookpagina in de gaten voor alle updates hier over!                                                  

Zaterdag 4 april 2015 hadden we de eer onze vrienden van Rock coverband SliQ te mogen ondersteunen tijdens hun poging Coverband van Nederland te worden. Zij waren doorgedrongen tot de halve finales van de 'Clash of the coverbands', en zij hadden ons uitgenodigd met hen samen het nummer 'Another brick in the wall' te zingen. Nu is SliQ voor  

 

Híer nog wat meer foto's van deze avond.

 

Dit smaakte absoluut naar méér, wie weet wat hier nog eens uit gaat voort komen....