Oud en Nieuws

Leden en bestuur van 7th Street wensen u het aller beste, veel geluk en een goede gezondheid voor 2020 toe.

Maar zeker ook veel muzikaal plezier. 

Wij hopen u dan ook weer gauw te zien bij één onze optredens.

Het seizoen van 2018-2019 gaat de boeken in als een spannend seizoen voor

7th Street!. We zijn opgericht in september 2009 dus in september 2019 bestonden we 10 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ter ere van dit

10-jarig jubileum heeft 7th Street op 14 september 2019 dan ook een spetterend jubileumconcert ” Evolution of Rock” gegeven.

We hebben nummers ten gehore gebracht vanaf de sixties tot op heden. Met hart en ziel hebben we het afgelopen jaar gewerkt aan nieuw repertoire, maar ook nummers uit ons historisch archief werden afgestoft en opgefrist om opnieuw ten gehore te brengen.

,

Op 11 maart 2017 verrasten wij het winkelend publiek in winkelcentrum Keizerswaard met een muzikale Flashmob... 

IJsselmonde looft jaarlijks de Cultuurprijs uit, en dit jaar behoorden wij tot één van de vijf genomineerden hiervoor. 

Donderdag 11 februari mochten wij samen met de andere vier genomineerden ons idee, het organiseren van een Korenfestival in het Islemunda Theater, pitchen in datzelfde Islemunda Theater.

Er is keihard geoefend om op deze avond iets moois neer te zetten, en dat is gelukt, we wonnen de tweede prijs! IJsselmonde had dan ook de primeur van ons nieuwste nummer: "Sweet child o'mine.

Dit betekent dus dat er daadwerkelijk in september een korenfestival gaat plaatsvinden, door ons georganiseerd, met medewerking van verschillende koren uit de regio. Het prijzengeld behorende bij deze prijs zal ons hier zéker bij van pas komen

Wij zijn van plan hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken, want IJsselmonde kan best een culturele activiteit zoals deze gebruiken vinden wij.

Hou deze site én onze Facebookpagina in de gaten voor alle updates hier over!                                                  

Zaterdag 4 april 2015 hadden we de eer onze vrienden van Rock coverband SliQ te mogen ondersteunen tijdens hun poging Coverband van Nederland te worden. Zij waren doorgedrongen tot de halve finales van de 'Clash of the coverbands', en zij hadden ons uitgenodigd met hen samen het nummer 'Another brick in the wall' te zingen. Nu is SliQ voor  

 

Híer nog wat meer foto's van deze avond.

 

Dit smaakte absoluut naar méér, wie weet wat hier nog eens uit gaat voort komen....